не съм те целувала от
предишното пожълтяване на
листата;
местата,
на които редовно се срещаме,
са единствено сънищата ми;
съжалявам;
обещавам,
че след есен и половина ще ти
позволя да ме гледаш в
очите;
мъглите,
в които ще крием
откраднатните целувки, ще се
издигат;
ще мигат
клепачите, мигли до мигли;
ще настъпи
лято,
когато
тъкмо ще съм се влюбила
в теб за пореден
път;
светът
не е обагрен в зеленото на
очите ти - летен
нюанс;
няма баланс
между сезоните ми
откакто те
няма;
все есен е,
а всяка есен е предназначена
за двама
© С. С. Todos los derechos reservados