23 oct 2009, 1:52

Есенно 

  Poesía
533 0 3

Само листата на асмата,

                     долу,

                            на двора

                                     са пожълтели.

Но душата ми е някак си

                                              изстинала.

Май лятото

                    много

                              ме умори.

Почти прегори

                          крилата

                                        ми.

Чакам снега,

                    новото

                             бяло

                                    начало.

А сега,

           просто съм

                           много,

                                 ама много

                                             уморена, но

вярващата в

                      новото

                                 бяло начало и

очакваща

                  слънцето

                               и

                                пролетните цветя.

© Катя Пачова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??