Есента ще премине през теб като нежно докосване.
Като тих листопад, с прошарени в охра целувки.
Като звездна мечта, с пулсиращи шепотни нотки.
По-красива от всякога, с присъда - безкрайно да топли.
Есента - все така непозната, с нестихващи влюбени стъпки,
ще осъмне в деня ти като изгревна есенна приказка.
И ще вдъхне живот на желаните твои копнежи,
преродени от чистите капчици дъжд, с дъх на живо усещане.
© Дочка Г Todos los derechos reservados