Слънчева етюда
сред застлана с
тъжност
дрипавост.
Вятърничава
проскубаност
в отънели
клони на
действителност.
Есенна царица
на усамотени
дяволи
се подхилва
в сянката
на прокудените
ангели...
© Искра Радева Николова Todos los derechos reservados