Студен есенен дъжд,
обилен и тъжен.
Замъглени стъкла,
от които надничат,
плодове зрели,
окъпани в капки,
есенен дъжд.
Есенни багри,
потръпват от хлад
и сънуват
спомен от лятото.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »