Моля, за мене двойно кафе.
Не, днес не бързам за никъде.
Времето, то и без това си тече,
нищо, че ние понякога спираме .
Моля, без захар - нека горчи.
Вкусът на живота не е по-различен.
Неподсладено, чисто за тебе, нали?
Такова тръпчиво и аз го обичам.
Моля, две двойни кафета. Мерси.
Спомени-нека те останат горещи.
Минават годините.Помним дъжда,
есента и кафето от първата среща.
© Мариана Todos los derechos reservados