20 ago 2009, 22:05

Естествен изглед 

  Poesía » Otra
528 0 2
като не ми пука особено 
съм сянката зад  дясното ти рамо
играеща зарове
със затворени очи
в различните честоти на дишане
стъклените топчета
(жу, някой друг път)
изчерпаният сюжет
събери си сценария
режисьорския стол
камерата
подробностите
вече имам няколко оскара
за главна женска роля
и други кулинарни способности
тужур мон амур
с днешна дата
някъде между мен и останалия свят
квато и да е римата
ще накърмя земята
в извънредни ситуации
ако имам достатъчно
думи
после ще се постарая значително
върху френския си маникюр
 
Donatella Schiffer wunschen Sie alles Gute*
*Донатела Шифър ви пожелава всичко  хубаво

 

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??