върховете са самотно място
не ти трябва да се качваш
мълчание и щастие
прости съществителни
на кръст
изключително съчетание
или Домейн в ново попълнение
проветри добре
след ментоловия облак мис ю
изпери чаршафите
Семана върши вълшебства
с добре наострен нож
раздели две на половина
няма как де не получиш
идеална част съкровище
пък било то и с английски акцент
искам замък
ама истински
един сантиметър нещо
да не пропусна точното вдишване
спасението на света
мечтите
и ако не разбираш - мълчи
до края остават няколко минути
пиши ги в сметката с бакшиша
будна съм
до втръсване
© Зорница Николова Todos los derechos reservados