Щом намразих и детството, значи
стигам своя неземен Ханаан.
Nevermore нека гарванът грачи
и погребва най-светлия блян.
Нека вятър от детския спомен
ме спохожда все още насън.
Аз съм верен на пътя тревожен,
блуден син на камбанния звън.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados
Чудесно си го изразил в този стих!