Евровизия
Сбирай се народе,
оцелял във глад –
дядо ЕвроПейо
пее на инат.
Параолимпиец
с жилави неврони,
в шоу ще забива –
„Само шампиони”!
Биещ барабанче,
той за бой се стяга.
Дръжте се тупани –
здраво ще налага!
Кожите стегнете,
бягай Супермен.
Дядо във ръцете…
също е ерген!
Песните оставил
нашият войник,
беше позабравил,
колко е велик!
Дялка от елица
жилаво бастунче,
с пръстите артритни
ще засрами Стунджи!
Гайдите надуват
банда „шампиони”!
Малцинство гласуват…
плачат милиони!
Стига, бре народе,
си седял отзад.
Я извий хорото…
Ти си луд и млад!
© Борис Борисов Todos los derechos reservados