Чувства в мен бушуват,
искат да ги пусна аз,
но не мога и да мисля
такава грешка да допусна пак.
Аз вярвах безумно,
че с мен ще си до края ти,
а в следващия миг
сърцето ми разби.
Сега стоиш пред мен на прага
и прошката ми искаш, знам.
Но щом приключиш с таз тирада,
ще ти кажа сбогом аз.
© Илона Todos los derechos reservados