Стрели любовни пак Езоп ми праща
и телефонно нежно ми шепти:
"Дали не ти досаждам, душко,
че в басните ми нещичко горчи."
Обичам Агамемнон, и му казвам,
че думите му са стрели,
а басните му станаха прозрачни
и много мишки в тях е скрил.
ПръстчЕтата му нежно гризкат,
не вярвам да не е разбрал,
с Езоп във ъгъла да се натискат...
но само в този виртуал!
Така, обаче, егото му славно
расте, като надут балон.
Навярно много е забавно,
ако издиша целия озон.
© Валка Todos los derechos reservados
Дими и на теб благодаря!Чувството за хумор е едно ген-че най вероятно от баща ми.Той беше с такъв характер,за което не съжалявам.Радвам се,че ме оценявате!