Искам да даря ня някой всичката си обич,
стаена в мен.
И да стопля с всичката си нежност
замръзналото нечие сърце.
Искам да разтопя ледовете на самотата.
И да се удавя в океана от чувства.
Искам силно да изкрещя колко обичам
изгрева и морето.
Искам да усетя дъха на идващотото лято.
И да даря на някой частица от мен.
И от слънцето.
© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados