Дали от тъмнината,
дали от самотата,
в мен нахлуват мисли странни.
Ту се смея, ту за теб копнея...
На луда може би приличам,
но нали те обичам!
Иде ми да пея,
а в друг миг сълзи да лея.
В кошмар зловещ май пак потъвам
или просто сън неземен сънувам.
На луда приличам
и чудя се - дали те аз обичам?
© Мина Todos los derechos reservados