9 ene 2013, 6:38

* * * 

  Poesía
432 0 1

Посях любов, 

за да прогоня страховете,

посях любов,

за да получа щастието

тя да ми отвърне,

посях любов,

за да имам

още много любов,

но какво разбра -

тя в саксия не живее,

тя не иска грижи и обгрижване,

тя се радва само

на усмивката и свободата

и се връща във дома си,

когато се чувства сигурна.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??