Нестинарски огън...
Нестинарка с боси нозе
в жарава стъпя
безплътна и лека,
огън прониква в кръвта ù,
тъпан и гайда,
в ритъм сърцето играе,
изгаря в черна си мъка,
ела, погледни,
звездите са същите,
изгубих се по пътя за рая...
© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados