Не те обичам днес, а всеки ден.
Където и да си, не те забравям.
Последната целувка още пари в мен
и всяка нощ в съня си я повтарям.
За спомените, заедно създавани,
за клетвите на обич в някой парк,
за нашите моменти на отдаване
живея, като откачен глупак.
Годините превръщат се във минало,
а мислите ми залиняват в плен
на любовта, която с теб сме имали.
Не те обичам днес, а всеки ден!
© Венелин Недялков Todos los derechos reservados