Чакаш...
часовете са като игли,
забиващи се в мислите ти,
и правят спомена
още по-тягостен.
Думите край теб танцуват
и сенките се римуват...
Всеки поглед е далечен
и изкуствен,
а всяка надежда-
О Ч А К В А Н Е
© Мария Todos los derechos reservados