Да, аз плача, плача и си мисля за тебе,
плача с истински сълзи,
аз плача и си мисля за тебе
и болката ми е истинска
да, аз плача и си мисля за тебе...
Но аз не плача, защото очите ти са толкова хубави,
аз плача, защото те не гледат мене
аз плача и защото мислите ми са толкова глупави,
а не мога да ги скрия от тебе...
Аз не плача заради гласа ти - и топъл, и студен,
аз плача, защото не чувам да казваш моето име,
аз не плача за допира - веднъж не го усетих по мен,
аз плача за болката ми - че скоро няма да ми мине...
Аз не плача за устните ти - и нежни, и груби,
аз плача, защото те веднъж не докоснаха моите,
аз не плача за думите ти - и разумни, и луди,
аз плача, само защото те не бяха за мене...
Аз не плача за ръцете ти - и силни, и слаби,
аз плача, защото те веднъж не прегърнаха мене,
аз плача, защото тая болка няма да ме остави
и защото сега само губя своето време.
© Сара Todos los derechos reservados
и време не губи