без аромат
с отблясък
надменно студен
цвят празноглед
без миг живот
без слънчев лъч
без стон дори
при листене отронен
немота
глухота
самота
отражение
на сковаващ студ
смразяваща усмивка
а след нея
нищо
лед
красота
изпълнена с фалш
изкуствено цвете
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados