20 jun 2009, 16:23

Фалш 

  Poesía
448 0 3

Измислена любов. Нереални лъжи.

Изгубен живот сред несбъднати мечти.

Неизказани думи, таен копнеж.

Любовта ни догаря като угасваща свещ.

 

Напразни надежди за един нов живот.

Сърцето е неизползван имот.

Фалшиви усмивки, изкуствен смях.

Неизплакани сълзи, пропити със страх.

 

Живот като сън, пропилян шанс.

Разбито сърце, неизживян романс.

Надежди без смисъл, наранена душа.

С една тъжна мисъл започва деня.

 

Животът ми е нечестен мач.

В него не мога да бъда играч.

Един истински изход има от тази фалшива игра.

Истинска е единствено и само смъртта.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • хареса ми! като стил на писане много ми допадна но може би и тук трябжа да обурнеш жнимание на финалната строфа ( и по-точно на пъреите два стиха от нея ) иначе за всичко друго, Браво!
  • Ужасно истинско стихотворение... Тъжно, но наистина е така в любовтта.
  • Много си права!
Propuestas
: ??:??