Влизаш в капана на нощта,
в дълбините на своята душа.
Там мрачно е, добре го знаеш,
но пред другите са траеш...
Искаш лъскав да изглеждаш,
всеки ден в перфектен вид се превеждаш.
Но само ти си знаеш,
И перфектно го играеш,носиш маска всеки ден.
Душата ти – износена, омърсена.
Сърцето – каменно, вледенено
от злъч и завист запленено!
Но уви, модерно е да си студен.
© Todos los derechos reservados