Ф А Л Ш И В А Т А Ц А Р И Ц А 3
В Природата се всяка грешка наказва,
времето за поправки е неограничено,
а ресурсите в Нейната пазва
чакат,раждането на гениите.
Времето на нашата цивилизация ще отмине,
а в следващите пак ние ще сме героите,
с одеждите на друга някаква личност,с друго име
ще запушваме отново на Живота пробойните.
Пак забили поглед в артефактите
на тази или на друга планета,
ще продължаваме,да порастваме
във вечната,неповторима щафета.
30.04.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados