Фалшиви
Настъпи новият ден,
но не и новото начало,на нещо хубаво и светло.
А дойде краят,ти не си до мен,
приключи всичко-времето ни бе изтекло.
Не ни пожали,не почака,
не спря и за секунда даже,
побърза да прогони мрака,
а слънцето лицата да покаже.
Онези грубите,които криехме зад маски,
които денем пазихме един от друг,
а в тъмното разкривахме горещи
замръзнали усмивки под горчива скръб.
Сега изглеждаха и по-коварни,
и по-жестоки със нестихващ яд,
презирахме се с погледи лукави,
че истински сме само в мрак.
А сега е утро толкова красиво,
началото на светъл ден…
За нас е краят,колко сме фалшиви
очакващи нощта във тоз момент.
3.11.05г.
© Рени Радева Todos los derechos reservados