30 oct 2012, 13:32

Фалшиви маски на лицата 

  Poesía » Otra
749 0 0
Фалшиви маски на лицата,
студени са ви вече и сърцата,
душата си на дявола продадохте,
заради материалниото се дадохте!
Грим - скъп по вашта кожа,
а мъжете ви - дядовци с пари,
момичета, влязохте сами под ножа,
сега стойте, душата да гори!
В новата кола се качвате 
и целувате сбръчкания господин,
защо за материалното се хващате,
душата не изпушва ли... като комин?
Обувки скъпи, рокля от сатен,
а ви целува някой без любов,
о, по-добре одърпана със евтин крем,
отколкото да нося кръст аз до живот!

© Христина Юлианова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??