16 sept 2008, 23:22

Фалшивият Рай 

  Poesía » Otra
655 0 1
С дупка в сърцето
Аз бродя си през мрака
Лутам се спокойно
Съдбата си не чакам

Приятелите стари
Изцедиха ме до край
В собствени лъжи
Основаха своя Рай

Душата ми проклета
Изгни и тя самичка
Оставена горката
Да чака Райска птичка

© Дели Статева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??