25 dic 2012, 19:41

Фандък 2 

  Poesía » Civil
530 0 0

Фандъкова оставка не подава,

но краят на властта ù наближава.

Известен в САЩ професор

бе изяден от куче агресор.

Представете си такава смърт на човек

в "цивилизована" държава от ХХІ век.

Това е трагедия голяма,

но оттеглянето от властта го няма!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??