...
Слабост моя, моя пристрастеност
Мое бягство от реалността
Мой бич и моя увереност
Мое късче щастие, въплъщение на страстта...
Как мога без теб.. и... без теб как не мога...
Мой ад, мой рай... искам те до изнемога...
М.С.
© Erato Eratova Todos los derechos reservados