Земетресение
и вчера,
и днес,
притеснение,
безкраен
стрес.
Трусове,
къщи порутени,
хора
затрупани.
Трупове -
жертви,
изгубени
надежди.
Приятел
в неизвестност,
трус
дните ми
почерни.
Сърцето ми
свило се е,
къса се,
а земята
зловещо
люшка се.
Няма го, няма го,
не отговаря -
изключен телефон,
няма го, няма го
изгубих
и тази любов.
Земетресението в Италия
© Богдана Маринова Todos los derechos reservados