29 may 2007, 9:46

Фатално привличане 

  Poesía
1519 1 14
Привличам те... Фатално те привличам...
Защото знам как действам върху всички...
Не мога долу-горе да обичам...
Знам как след мен говорят си самички...

Привличаш ме... Ужасно ме привличаш...
Да знаеш само как ме изкушаваш...
Като презряла круша ме разтичаш
с перверзни думи да ме изтезаваш...

Желаеш ме... Дъхът ти те издава...
Откачам, като дишаш учестено...
Жадувам те... Каквото ще да става -
ще се предам, макар и мигновено...

Замислям се... И образът ти бавно
от своите фантазии изтласквам...
Обичам го... Дори да е банално...
Затуй във друг живот с теб ще наваксам...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??