* * *
Дори пак нея ти да избереш,
аз няма пак да се разсърдя.
Ще плача, ще се чувствам зле,
но знай, свободен ще те пусна.
Сърцето ще се мята, ще крещи:
''Обичаш го, недей така постъпва!''
Но знам, обичаш ли един човек –
пусни го и недей го връзва!
© Диана Бунева Todos los derechos reservados
И благодаря!