Стъпките ми ще заглъхнат.
Ще пресъхне споменът
като река обжарена от слънце.
Ще отминат празници и всекидневия
и огънят на жаравата ще гасне.
А животът все така ще продължава.
Ще има радост и тъга ще има.
Дали днес съм силна или слаба -
само една душа към небе се устремява
и в ангелска песен като река се влива.
© Слава Костадинова Todos los derechos reservados