Разстрелвайте ме, с вашата омраза,
разкъсвайте сърцето ден след ден...
Аз, любовта си жива ще запазя,
изгаряйки на кладата във мен!
И от пепелта ми, пак любов ще никне,
на слънчевото утро във разцвета!...
И пак ще има някой да обикне,
душата нежна на поета...
p. s.Поздравявам всички "нежни души" и им желая нови успехи! Приятен ден на всички!!!
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados