И вървя, вървя, не спирам,
няма кой да ме спре!
Сега се раждам,
не мисля да умирам,
но не мисля да я лъжа, смъртта.
Раждам се с всеки лъч топлина,
раждам се вечер, доволна от вчера,
раждам се сутрин, за да ме има днес,
раждам се с всяка обида,
с всяка лъжа… Сълзите са моето кръщение.
Раждам се, когато се уча да обичам,
живея с мечтите, тичам с вятъра,
какво като съм сама.
И смея се, и вярвам - и мен ще обичат,
ще видят порива на моята душа.
© Лора Todos los derechos reservados