Отгдето го погледнеш – симпатяга:
висок и снажен, с благороден вид…
О, Боже, що не сме по-млади,
летели бихме с него до Мадрид!
Купешки фрази той не ни разтяга.
Не си придава извънземен вид.
Понапълня, но пак е симпатяга
и *трън в очите на „летящ” чешит.
*Отгдето го погледнеш – симпатяга = ББ
*трън в очите на „летящ” чешит = РР
Литатру
На кой от двамата повече му пука за нас, хорааа?!
© Величка Богданова - Литатру Todos los derechos reservados
благодарности, Ван!