Дянков пак държи се неадекватно.
Трябва да забогатеем многократно,
за да му се изпълни абсурдната прогноза.
Човекът е болен, моля, поставете му диагноза!
След три години ще станем от гърците по-богати.
Сигурно скоро ще надминем и Съединените щати?!
Туй роди главата на "гения" финансов.
Сигурно ще получим от хиляди лева доход авансов.
© Георги Todos los derechos reservados