25 sept 2008, 18:25

Фойерверк 

  Poesía » Filosófica
391 0 0

В болезнената сила на смъртта

се вкопчих -

прах и суета.

 

Звездите трепкаха над мен -

това ли е последният им ден?

 

 

 

© Нико Ников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??