29 jun 2017, 20:59

Фойерверки 

  Poesía
230 1 0

Не искам тъга през юни,
искам
гола и боса
да тичам по скалите
на твоята любов.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??