3 dic 2008, 23:03

Гара за двама 

  Poesía
575 0 2
Гара.
Влак...
Горчиво кафе.
сандвич, който не става за нищо,
спомен...
Силни ухания,
неясни черти...
Хубава музика,
разбити мечти,
спомен, останал
от минали дни,
влак...
До следващата гара.

© Евгени Евгениев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??