Гастрит, артрит, конюнктивит,
болки в корема, сенна хрема.
А пък ако вечно си сърдит -
срива ти се нервната система.
Ендокардит, миокардит, перикардит,
брадавици, кокоши тръни и мазоли.
Ако тровиш хората и си бандит -
полагат ти се само тръни и сополи.
Простатит, нефрит, отит,
газове, киселини и гадене.
Ако вечно с маска си прикрит -
зъбите ти всички са за вадене.
Артрит, бронхит, колит, цистит,
бръчки, белези и стрии.
Ако окажеш се пък даровит -
измий си сам всичките чинии.
© Кух Пън Todos los derechos reservados
Трябва да се спазва духовна и психо хигиена, и нещата се получават в наша полза.