Утрото насищаш с аромат,
деня изпълваш с радост и надежда.
Завършек си на вечерите празнични,
уханието ти прониква и в съня...
Магическа напитка си, спор няма!
За битките житейски вдъхновяваш.
Умората измиташ като със метла.
Разговорите по-леко с теб текат.
На влюбените служиш за посредник.
Много произведения на изкуството
от теб вдъхновени са. Думите да опишат
слаби са такава наслада за духа и тялото!...
Що е то?
© Радослава Антонова Todos los derechos reservados