В парка "гу-у" не ми се слушка!
Я да се погоним двама,
че и вкъщи, щом ме гушка,
името му шепне мама. Що е то? (г......)
Хем облечено е лете,
хем пък голо в студовете.
И с корона е, макар
хич да няма вид на цар. Що е то? (д......)
С боцкащите си иглички
винаги е тя зелена,
а на Коледа за всички
грее пъстро украсена. Що е то? (е....)
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados
Върнах се в детството!