От учебник по литература за пети клас
съм възмутен аз.
В него - урок за Курбан байрам.
За авторите - срам.
На ислямски традиции ще учат децата.
Туй е подигравка със страната.
И тези автори уж са българи.
© Георги Todos los derechos reservados