Рекоха - няма майчинството да се вдига.
Само заплатата за първата година. Стига!
Но втората година как ще гледаш дете?
Видяхте ли сега, че "елитът" ни е менте!?
Тъй политиците разходите съкращават
и порядките в страната ни извращават.
Като няма да има деца, народът ще измре.
Кого ли тогава ще управляват те?
© Георги Todos los derechos reservados