Туй не е лъжа -
искат на Шипка мраморна плоча на Вейсел паша
и на загиналите турски войници.
Инициатори са "български" политици.
Тези родоотстъпници даже
с военни аташета на Турция правили сондажи.
bgnews.me/скандална-идея-за-турски-паметник-на-в/
© Георги Todos los derechos reservados