Сърцето ли?
Котето във мене,
което дращи
и ме топли,
пулсиращо
с огън жив,
пълно с проблеми
и поеми
и обич кротка ...
Без страх ти го дарих -
с твоето сдвоено
ще е рис в безводна
савана от любов
сред оазиса
на този стих ...
© Валентин Василев Todos los derechos reservados