О, наш Бойко, правий Бойко!
Ти, що си в парламента.
Ти, що си на улицата, Бойко -
с нас ти режеш лента.
Ти, който ни заковаваш
с бисери здраво на стената.
Ти, който с бонуси ни даряваш
и тъй ни топлиш ти душата.
Ти, който си поръсил
с кал цялата държава
и без грижа си оставил
клошар едва да оцелява.
Ти, който си помазал
дянковци, плевнелиевци, фандъчета,
а в неволя си зарязал
професори на гладни кучета.
Ти, който си научен да гасиш пожари -
на тебе ние се молим
и храниш кучетата аватари
с три-четири пържоли.
Ти, Бойко, от лъжците,
цар на хитрите пиари,
ти, пръв между глупците -
да станели студентите овчари.
Ти, Бойко, с малко разум,
защитниче на мутрите,
комуто щат празнуват
деня скоро олигарсите.
Вдъхни ни, о, земни боже,
любов жива за мангизи -
да се налапа кой как може
чрез всякакви пинизи.
Подкрепи и нас, идиотите,
които ти се връзват лесно.
Дай и на Цветанов имотите,
който подслушваше безчестно.
Не оставай ни без парица,
инак ще ядосаш всички нас.
Те да са без Дянков, но с постна пица,
а пък ти се натъпчи отново с власт!
© Георги Todos los derechos reservados