Управлява ни някакъв тъпанар.
Наглостта му не подлежи на коментар.
Управлението му е под критика всякаква,
защото едва ли има етика някаква.
Не се свени да рекетира,
а чрез него ТИМ ни обира.
Тъй строи капитализма див,
а ти бори се да останеш жив.
Няма сигурност в тая държава,
но краят на управлението му наближава.
Дано следващите да направят в политиката завой,
а в ареста Тиквата да я спукат от бой!
© Георги Todos los derechos reservados