Ти не го познаваш. Той е герой!
Вярно, не ходи с препасана сабя…
Сигурно даже, не носи на бой,
и вместо да удря, знае да бяга.
Няма обноски на рицарски мъж,
нито ризница би му приличала.
Избухва от нищо, така изведнъж
и се чудя, коя ли, би го обичала …
Ти не го познаваш, но той е герой,
макар да изглежда привичен…
Този мъж, божичко, летен порой,
ме научи, как да обичам…
19.01.2015
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados