Потънах във нищото...
Разпаднах се цялата...
Превърнах се в малки частици от прах.
Подухна ветрецът
и ме пръсна в забравата...
Този път се погубих. Не оцелях!
Дали като феникс
от пепелта - изгорялата,
отново ще мога да се родя?
Или като птичката,
песента си изпяла
със трън във сърцето ще чакам смъртта!
© Паула Петрова Todos los derechos reservados